Nyt en herlig utedusj i sommer

Ta en forfriskende dusj ute etter noen deilige timer på solsengen.

Foto: Rørkjøp/Coram

Varme sommerdager innbyr til utetid, så hvorfor ikke ta dusjen utendørs i sommer? Enten du drømmer om utedusj i hagen hjemme eller på hytta, er utvalget stort. Flere av modellene kan kobles rett til hageslangen!

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og på varme sommerdager er det deilig å kunne ta en forfriskende dusj ute i det fri.

Med din egen utedusj kan du starte dagen med en morgendusj, ta en forfriskende dusj etter et par timer på solsengen eller nyte en kveldsdusj under nattehimmelen. Å dusje ute er utrolig forfriskende og behagelig!

Utendørs dusj er et stilig innslag i hagen

En lekker utedusj vil gi hagen din et stilig løft, og den kan være med på å forbedre komforten på hytta. Et hyggelig uteområde betyr mye for trivselen på sommeren, både for store og små.

De lekre utedusjene i Sunny-serien fra Coram, er lekre å se på og miljøvennlige i bruk fordi solen står for oppvarmingen av vannet.

Dusjene er enkle å montere og kan kobles rett til hageslangen. Gjennom varmen og energien fra solen, blir dusjvannet varmet opp til en behagelig temperatur.

Du kan nyte en god og temperert dusj i alt fra 5-18 minutter avhengig av hvilken løsning du velger. Varmtvannsberederne til disse utedusjene har en kapasitet på alt fra 10-35 liter.

Utedusjløsningene fra Coram har et moderne og stilrent design, er miljøvennlige i bruk og er enkle å montere. En behagelig og lekker oppgradering i hagen enten det er hjemme eller på hytta

Foto: Rørkjøp/Coram

Dusj og skyll på ditt eget utebad!

Du kan montere utedusjen rett på en terrasseplatting eller på gresset ved hjelp av et jordspyd. Du får også kjøpt treplatting til å stå på for ekstra komfort.

Vil du kaste klærne, kan du bygge ditt eget utendørs baderom med vegger og dusje helt usjenert. En utedusj er også praktisk på uteplassen når saltvann skal spyles av kropper og redningsvester – eller  skitne føtter eller hunder trenger å skylles.

Har du hytte, kanskje uten dusj innendørs, eller dere er et stort antall personer som deler en dusj, ja da vil en utedusj være kjærkomment! Har du et utendørs boblebad eller utebasseng, vil det være praktisk og smart å ha en utedusj plassert i nærheten for et kjapt skyll før og etter et bad.

Ettersom dusjen kun skal kobles til hageslangen, og ikke til husets eller hyttas røropplegg, kan du enkelt gjøre hele jobben selv.

En utedusj er også praktisk på uteplassen når saltvann skal spyles av kropper og redningsvester – eller skitne føtter eller hunder trenger å skylles.

Foto: Rørkjøp/Coram

Dusj ute helt til frosten kommer

Sesongen for å dusje ute kan starte så snart det ikke er minusgrader. Og så lenge sommervarmen er her, er det bare å nyte den herlige følelsen av å dusje tett på naturen.

Når sommeren er på hell er det viktig å huske at frostsikring er viktig når det gjelder vann utendørs. Så før vinteren kommer, må dusjen tømmes helt for vann for at det ikke skal oppstå skader. Det er enkelt både å demontere og tømme dusjen for vann. For å bevare dusjen best mulig, bør den lagres på et trygt og frostfritt sted frem til neste sesong.